Secrid Twinwallet Vintage Black

€99,00
Op voorraad
Artikelcode T-BLACK-V
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De Twinwallet van Secrid is de portemonnee met de meeste capaciteit van dit merk. Deze portemonnee is uitgerust met twee cardprotectors waarin plek is voor 10 passen met verdikte cijfers of 12 platte kaarten.

De Twinwallet van Secrid is de portemonnee met de meeste capaciteit van dit merk. Deze portemonnee is uitgerust met twee cardprotectors waarin plek is voor 8 passen met verdikte cijfers of 12 platte kaarten en deze geven met één simpele beweging toegang tot je kaarten, zo zijn ze in een handomdraai klaar voor gebruik!

 De aluminium behuizing beschermt kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie (RFID bescherming). Daarbij biedt de Twinwallet binnenin het leer ruimte voor 4 extra passen of visitekaartjes. In het uitvouwbare compartiment kunt u bankbiljetten en/of bonnetjes kwijt. De Twinwallet is ondanks zijn capaciteit nog steeds erg compact om mee te nemen. Secrid wordt volledig in Nederland ontworpen en gemaakt.

De Vintage leerafwerking heeft een licht geschuurd oppervlak en een hoog wasgehalte, hierdoor krijgt het leer een stonewashed look. Dit leer zal prachtig gaan leven met gebruik. Het vintage leer wordt gemaakt van Europees rundleer.

Gewicht: 130 G

Afmetingen: 70x102x25 mm