Tassen

De Grote Tas biedt een grote collectie stoere leren tassen voor vrouwen en mannen die klaar zijn met doorsnee tassen van doorsnee merken. Sinds de oprichting in 1948 vormt onze sfeervolle winkel aan de Oude Hoogstraat dé plek waar tassenliefhebbers met smaak terecht kunnen voor unieke leren werktassen, studietassen, A4-tassen, dokterskoffers, maar ook voor vrijetijdstassen, reistassen, rugzakken en klein lederwaren zoals portemonnees.

Voor onze eerlijke en authentieke tassencollectie geldt dat we de modellen met zorg en liefde voor u hebben uitgekozen. Bijna alle merken komen twee keer per jaar met een nieuwe collectie. We streven er continu weer naar om u de mooiste en meest up to date tassen te kunnen aanbieden. Gepaard met grondig advies en een uitstekende service is De Grote Tas hét adres voor een trendy tas.

Bij De Grote Tas werken we vanuit het hart. Dat verklaart onze inzet om telkens weer de tas te vinden die past bij wie u bent en wat u wilt. Vanzelfsprekend helpt het dat wij worden getraind door de leveranciers van de merken die we in onze winkel aanbieden. Onze uitgebreide vakkennis op het gebied van tassen en klein lederwaren, onze adviserende rol, ons enthousiasme én onze klantvriendelijkheid zorgen ervoor dat wij telkens voldoen aan de wensen van onze klanten.

Onze uitgebreide collectie unieke leren tassen, klein lederwaren en reisartikelen is met de uiterste zorg en passie voor de merken geselecteerd. Bij onze zoektocht naar unieke artikelen houden wij vanzelfsprekend rekening met de wereld om ons heen. Vandaar dat onze producten stuk voor stuk duurzaam zijn vervaardigd.