Secrid Miniwallet Veg Navy

€79,00
Op voorraad
Artikelcode MVG-NAVY
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De Miniwallet van Secrid is een klassieke billfold in een modern jasje. Door het slanke design van deze portemonnee past hij perfect in elke binnen- of broekzak.

De Miniwallet van Secrid is de perfecte allround portemonnee. Deze portemonnee is klein van formaat, maar verrassend groot in opbergcapaciteit.

Het mechanisme zelf heeft plek voor 4 passen met verdikte cijfers of 6 platte kaarten en geeft met één simpele beweging toegang tot je kaarten, zo zijn ze in een handomdraai klaar voor gebruik! De aluminium behuizing beschermt kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie (RFID bescherming).
Binnenin het leer heeft u plek voor 4 extra kaarten of visitekaartjes. Het uitvouwbare compartiment biedt ruimte voor bankbiljetten en/of bonnetjes. De Miniwallet is gemakkelijk te dragen in elke broekzak. Secrid wordt volledig in Nederland ontworpen en gemaakt.

Het Veg leer wordt door een Italiaanse looierij gemaakt. Zij maken hiervoor gebruik van een plantaardig looiproces zonder chemicaliën. Door deze behandeling wordt het leer nog rijker in gebruik. Het Veg leer wordt gemaakt van Europees rundleer.

 

Gewicht: 72 G

Afmetingen: 65x102x21 mm