O My Bag The Harvey Maxi Hunter Camel

€389,00
Op voorraad
Artikelcode OMB-E109B
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
The Harvey Maxi van O My Bag is een klassieke werktas in een modern jasje! Alle dagelijkse benodigheden hebben een eigen plek in deze georganiseerde tas. Uw laptop zit goed beschermd in het laptopvak en daarnaast blijft er genoeg ruimte over.

De Maxi versie heeft nog een extra ritsvak, waardoor u dus twee keer zoveel ruimte heeft als bij de Harvey met enkele rits! Hierdoor kunt u gemakkelijk uw laptop en documenten van elkaar scheiden. Deze werktas heeft een steekvak aan de voorkant waar u gemakkelijk bij kunt, het vak is afgesloten met een magneet. Met de korte handvatten is de tas in de hand te dragen, maar met de afneembare, lange schouderband kunt u de tas ook crossbody over de schouder dragen. In het laptopvak past een laptop tot 15 inch. De tas heeft een lus aan de achterkant zodat u deze over een kofferstang kunt schuiven.

De tas is gemaakt van eco-leer, waarbij geen chemicaliën zijn gebruikt in het kleurproces. Het leer heeft een matte, vintage uitstraling. Vanwege de open structuur van deze leersoort zijn kleine krasjes onvermijdelijk en horen onregelmatigheden in kleur en textuur bij het leer. Hunter leer is van zichzelf een stugge leersoort, in gebruik wordt deze leersoort soepeler en ontstaat er een mooie glans op het leer.

Gewicht: 1.30 KG

Afmetingen: 39x12x29 cm