Aunts & Uncles Grandma's Luxury Club Mrs. Strawberry Muffin Black Smoke

€159,00
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Mrs. Strawberry Muffin is een schoudertas van Aunts & Uncles die ook in de hand gedragen kan worden. De leren schouderband is in lengte verstelbaar en afneembaar.

Mrs. Strawberry Muffin is een schoudertas van Aunts & Uncles die ook in de hand gedragen kan worden. De leren schouderband is in lengte verstelbaar en afneembaar. Het hoofdvak sluit met een rits en aan de binnenzijde heeft de tas een ritsvak, twee steekvakken en een uitneembaar ritstasje.

Grandma's Luxury Club

Deze collectie van Aunts & Uncles wordt gekenmerkt door het soepele leer dat in de zon wordt gedroogd. Door dit proces ontstaat er een licht plooi effect in het leer. Ook is dit type leer lichtgewicht, wat de tassen zeer geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Naast deze uiterlijke factoren, hebben alle tassen uit de Grandma's Luxury Club buitengewoon veel praktische elementen. Ritsvakken, steekvakken, verstelbare schouderbanden, overal is aan gedacht! Tassen uit deze collectie zijn standaard verkrijgbaar in Zwart en Caramel, met aanvullende kleuren per seizoen. Als u benieuwd bent welke kleuren wij in het huidige assortiment hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Gewicht: 0.6 KG

Afmetingen: 30 x 24 x 10 cm