Aunts & Uncles Grandma's Luxury Club Mrs. Mince Pie Midnight Blue

€229,00
Op voorraad
Artikelcode AU40347/97
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Mrs. Mince Pie is een zeer veelzijdige rugzak van Aunts & Uncles. De tas is zowel in de hand te dragen, crossbody en als rugzak.

De rugzak is gemakkelijk in functie te veranderen, dit doet u door de band door te trekken en vast te zetten met twee drukknopen. Verder heeft de tas een ritsvak aan de buitenzijde en meerdere kleine vakken aan de binnenzijde. De rugzak is gevoerd met canvas. De flap opent met twee drukknopen en heeft daaronder een hoofdvak met rits. De flap zelf kan ook open, dit geeft toegang tot een achtervak, dit vak loopt helemaal door tot de bodem van de rugzak.

Grandma's Luxury Club

Deze collectie van Aunts & Uncles wordt gekenmerkt door het soepele leer dat in de zon wordt gedroogd. Door dit proces ontstaat er een licht plooi effect in het leer. Ook is dit type leer lichtgewicht, wat de tassen zeer geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Naast deze uiterlijke factoren, hebben alle tassen uit de Grandma's Luxury Club buitengewoon veel praktische elementen. Ritsvakken, steekvakken, verstelbare schouderbanden, overal is aan gedacht! Tassen uit deze collectie zijn standaard verkrijgbaar in Zwart en Caramel, met aanvullende kleuren per seizoen. 

Gewicht: 0.90 KG

Afmetingen: 27 x 11 x 29 cm

Inhoud: 11 liter