Aunts & Uncles Grandma's Luxury Club Betty Wallet Oak

€99,00
Op voorraad
Artikelcode AU42215/38
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De Betty portemonnee van Aunts & Uncles is compact, maar verrassend ruim. De portemonnee heeft twee hoofdritsen en een ritsvakje aan de buitenzijde.

De Betty portemonnee van Aunts & Uncles is compact, maar verrassend ruim. De portemonnee heeft twee hoofdritsen en een ritsvakje aan de buitenzijde.
Aan de binnenzijde heeft de portemonnee plek voor 13 pasjes, een steekvak voor briefgeld en een vakje met gaas voor bijvoorbeeld een ID-kaart. Er zit ook een ritsvakje aan de binnenzijde voor kleingeld. De portemonnee beschermt de inhoud tegen skimmen (RFID bescherming).

Grandma's Luxury Club

Deze collectie van Aunts & Uncles wordt gekenmerkt door het soepele leer dat in de zon wordt gedroogd. Door dit proces ontstaat er een licht plooi effect in het leer. Ook is dit type leer lichtgewicht, wat de tassen zeer geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Naast deze uiterlijke factoren, hebben alle tassen uit de Grandma's Luxury Club buitengewoon veel praktische elementen. Ritsvakken, steekvakken, verstelbare schouderbanden, overal is aan gedacht! Tassen uit deze collectie zijn standaard verkrijgbaar in Zwart en Caramel, met aanvullende kleuren per seizoen. Als u benieuwd bent welke kleuren wij in het huidige assortiment hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Gewicht: 0.2 KG

Afmetingen: 15.5 x 10 x 3 cm