a/u Japan Osaka Volcanic Ash

€199,00
Op voorraad
Artikelcode AU10203/47
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Osaka is een prachtige rugzak uit de Japan serie van Aunts & Uncles. De rugzak is gemaakt van organic katoen met een matte wax coating en beschikt over een laptopvak voor een 15 inch laptop.

De Osaka rugzak is een rugzak met drie ruime compartimenten. Het hoofdcompartiment is toegankelijk via de roll-top met druksluitingen. Het hoofdcompartiment van de rugzak beschikt over een padded laptopvak voor een 15 inch laptop en meerdere kleine vakken. Zowel aan de bovenkant als op de achterkant van de tas vindt u een ruim ritsvak met waterafstotende rits. De schouderbanden zijn voorzien van een zachte padding en in lengte verstelbaar.

Japan

In de gehele Japan serie maakt Aunts & Uncles gebruik van een organic katoen met een matte wax coating. Deze coating wordt glanzender in gebruik en zorgt ervoor dat de tas waterafstotend is.
Het leer dat gebruikt wordt voor de afwerking van de tassen is gemaakt van rundleer dat op plantaardige manier gelooid wordt in een looierij die gecertificeerd is door de Leather Working Group met een gouden status.

Gewicht: 0.88 KG

Afmetingen: 29x12x45 cm