Samsonite UPLITE

Onder de toepasselijke naam UPLITE biedt Samsonite vier ‘spinners’ en drie ‘uprights’ waarmee u moeiteloos naar de uiterste hoeken van de wereld reist. Elk van de 7 items doet de naam ‘UPLITE’ eer aan. Ze zijn weliswaar groots in prestaties maar tegelijkertijd extreem handzaam en licht.

Of u nu reist omdat u ergens moet zijn of omdat u ergens wilt zijn: met de Samsonite Uplite komt u er in prima conditie. Deze collectie koffers is stijlvol en buitengewoon licht.

Georganiseerd op reis
Wat daarnaast opvalt is het goede organisatiesysteem. Elke koffer is uitgerust met handige, goed bereikbare voor- en zijvakken. Het afsluitbare ‘documenten vak’ aan de zijkant is extreem praktisch.

In het interieur kunt u uw bagage verdelen over twee compartimenten. Uiteraard is het grootste van de twee voorzien van elastische riemen om alles op zijn plaats te houden. Het tussenschot is zodanig geconstrueerd dat u ook het bovenste compartiment optimaal kunt gebruiken.

Comfortabel
Wat verder opvalt zijn de comfortabele handvatten en het vaste TSA-slot. Dat laatste reist niet alleen veilig, u komt er ook probleemloos de VS mee in of uit. Elke UPLITE heeft een trekstang die u kunt aanpassen aan wat voor u een comfortabele lengte is.

Een Samsonite UPLITE is verkrijgbaar in drie traditionele kleuren (rood, blauw en grijs) maar als u een kleur zoekt die wat meer opvalt, is er de variant in ‘Aqua Green’ of de bi-color in Pearl/Blue.