Samsonite S’CURE

Het assortiment Samsonite S’CURE bestaat uit 4 klassiek-ogende ‘spinners’. Maar achter dat klassieke uiterlijk gaat een innovatieve koffer schuil die wat betreft gemak en gebruik hypermodern is.

De Samsonite S’CURE is op het eerste gezicht niet de meest innovatieve koffer die je kunt bedenken. Maar als je beter kijkt, dan zie je al snel dat er een verhaal achter deze koffers zit. Ze zijn gemaakt van FlowliteTM. Flowlite is een modern, lichtgewicht polypropyleenmateriaal. Grootste voordeel is dat er maar weinig van nodig is om een sterke koffer te maken. De ‘schelp’ van de koffer is dan ook opvallend dun. En tóch is elke Samsonite S’CURE bestand tegen hobbelige paden, onverharde wegen en zelfs bagageverwerkers die hun vak niet zo serieus nemen.

Personaliseerbaar
Het assortiment is overzichtelijk. Vier modellen waarmee u probleem over de hele wereld reist. De kleinste, een ‘spinner’ van 55 centimeter en 34 liter is bij een groot aantal maatschappijen toegestaan als handbagage. De overige 3 modellen zijn ook spinners. De formaten lopen op van 69cm/79 liter naar 75cm/102liter tot 81cm/138 liter.

Qua maten biedt het assortiment een passende koffer voor elke reis. Gaat het om de kleuren, dan is er meer keuze. De Samsonite S’CURE koffers zijn verkrijgbaar in 7 tot 9 kleuren, afhankelijk van het formaat. Bovendien is elk model te personaliseren door een slot en het Samsonite logo in een aangepaste kleur te laten uitvoeren.

Veilig
Samsonite-scure-serieUw bagage is in de Samsonite S’CURE niet alleen goed, maar ook veilig beschermd met een 3-puntssluiting. Een TSA slot zorgt er voor dat u zonder onnodig oponthoud de VS in- en uitreist. om de koffer ook onderweg gemakkelijk te vergrendelen. Met TSA-slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten.

Met 4 dubbele Spinner wielen ‘spint’ u de koffer in een handomdraai 360° in alle richtingen. De trekstang kan op verschillende hoogtes geblokkeerd worden. Als u de koffer moet tillen kunt u gebruik maken van ergonomische handvatten aan zowel de boven- als zijkant van de koffer.