Samsonite PARADIVER

De Samsonite PARADIVER Light is een serie opvallend stoere draag-, rol- en schoudertassen. Vrolijke kleuren spraken vooral de wat jongere (en zich jong voelden) reiziger aan terwijl de vele praktische details deze serie Samsonite’s juist populair maken onder wereldreizigers met niet iets meer levenservaring.

Het assortiment Samsonite PARADIVER Light is dieop en breed. Het bestaat uit 9 verschillende tassen. Van de charmante 16 liter metende rugzak tot de imposante 120 liter reistas met wielen en trekstang. Het kan bijna niet anders of het assortiment biedt de tas die u zoekt.

Wat die tassen gemeen hebben is de bijna oneindige reeks handige details. Dat varieert van handige gepositioneerde, makkelijk toegankelijke opbergvakken tot een comfortabel gewatteerd rugpaneel in een PARADIVER rugzak, een slim geïntegreerd adreslabel tot een fleshouder die op een logische manier is weggewerkt in het zijvak en tóch altijd onder handbereik is.

Soepel en flexibel
De tassen in de serie PARADIVER Light zijn gemaakt van Durable PU coated 600 x 600 denier polyester. Dat kan tegen een stootje, maar is tegelijkertijd soepel en flexibel. Bovendien is het licht in gewicht. Zelfs de grootste tas uit het assortiment, de 80 centimeter hoge reistas met een inhoud van dik 120 liter weegt nog geen 3 kilo. De rugzak weegt nauwelijks een halve kilo!

Sportieve kleuren
De PARADIVER Light is naast de iconische ‘hard shell’ koffers een van de meest bekende lijnen binnen het assortiment van Samsonite. Een lijn bovendien met geschiedenis die nu is herschreven met nog lichter materiaal en slimme details. Elk van de 9 tassen in het assortiment is verkrijgbaar in minimaal 4, maar meestal 5 frisse, sportieve kleuren.