Samsonite B-LITE 3

De B-LITE 3 is een oogstrelende, praktisch, soepele Samsonite waarmee je je overal ter wereld thuis voelt. Of u nu kiest voor een handzaam formaat of de ‘reus’ van bijna 150 liter: u sleept geen gram extra gewicht met u mee want de B-LITE 3 is door de slimme constructie onvoorstelbaar licht van gewicht.

De B-LITE 3 is gemaakt van een hoogwaardige mix van nylon en polyester. Ondanks de ‘zachte’ look, kan deze koffer tegen een stootje. Ten eerste door de driedubbele 360° hoekbescherming. Ten tweede omdat het voorpaneel en de beschermstrips zijn gemaakt van uiterst stevig materiaal. Tel daar het onzichtbaar verwerkte maar uiterst effectieve rugpaneel bij op en u weet zeker dat uw koffer de spannendste reiskilometers overleeft.

De B-LITE 3 staat op 4 stevige wielen. Bij de grotere modellen zelfs extra grote, dubbele wielen. Die zorgen voor soepele en bijna geruisloze mobiliteit. Ook als u uw koffer tot het uiterste heeft volgepakt.

Comfort is trouwens ook het sleutelwoord wat betreft de praktische, geïntegreerde ergonomisch handvatten. Het geïntegreerd TSA-slot garandeert zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten van Amerika.

Het interieur is zo verzorgd en doordacht als u dat van Samsonite mag verwachten. Het onderste compartiment is uitgerust met riemen. Het bovenste compartiment met een tussenschot met rits. Dankzij de twee verlaagde inpakriemen met het Smart Fix-buckle, zitten de inpakriemen tijdens het in- en uitpakken niet voortdurend in de weg.
De B-Lite is er in 4 kleuren en 11 modellen: van praktische beautycase tot de bijna 150 liter grote spinner.