Piquadro

Piquadro specialiseert zich in bagage voor zakelijke reizigers die veel kilometers maken. Wat het merk bijzonder maakt is de hoge mate van functionaliteit en het herkenbare design. Piquadro wordt geien als een sprekend voorbeeld doordacht en slim Italiaans ontwerp.

Piquadro is zo Italiaans als Italiaans kan zijn. Elke tas van dit prachtige merk valt op door het ontwerp, door de kwaliteit van het leer en het delicate uitstraling. Creativiteit gecombineerd met passie maar met een nuchtere functionaliteit waarmee elke zakelijke reiziger uit de voeten kan.

Hoewel het merk zichtbaar 100% Italiaans is, voert funactionaliteit de boventoon. Door de kwaliteit van het ontwerp en de gebruikte materialen, staat het merk voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Een tas van Piquardo is geconstrueerd als een intelligent stuk gereedschao voor de veeleisende, zakelijke reiziger.

Piquadro koestert de traditie van eeuwenoud, Italiaans vakmanschap wat betreft leerbewerking. Die liefde voor het metariaal en voor het vak zie je terug in elke tas van Piquadro. In het ontwerp en het grote idee achter een tasm maar ook in de kleinste details.