Over ons

Onze prachtige authentieke winkel in Hartje Amsterdam is één en al leer en lederwaren. In elk denkbare kleur, structuur en vorm.

Wilt u digitaal een kijkje nemen in de winkel? Dat kan hier

Op de begane grond en 1e etage hebben wij een enorme collectie tassen voor op het werk, voor op reis of gewoon voor alle dagen. Stoere en elegant. Van dokterstassen tot billfolds, portemonnees, pennen-etuis en doodgewone, alledaagse gooi-maar-over-mijn-schouder tassen.

Reisartikelen staan een etage lager, de laatste collecties van o.a. Samsonite, Rimowa en Tumi. Onze uitgebreide kennis en service helpen u op weg de juiste trolley (of reistas op wielen) uit te kiezen. Ook hebben wij hier heel veel verschillende soorten lederen reistassen staan.

Ons souterrain, met daarin nog de originele antieke Delfst-blauwe tegels uit de 17e eeuw aan de wanden, staat vol met tassen,rugzakken en reistassen op wielen o.a. van Jostt, de bekende Punch serie van Bree, Samsonite Fjallraven en Leonhard Heyden.

Bestellen en bezorgen
De Grote Tas werkt alleen met de beste kwaliteit en de laatste modellen. U kunt bij ons terecht voor allerlei merken tassen, koffers en alle bijbehorende accessoires. Samsonite, Rimowa, Mywalit, Saccoo Amsterdam en nog veel meer. Als een bepaald product of model niet op voorraad is, kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Bovendien bezorgen wij door heel Nederland.

Advies
Wij zijn trots op onze twintig jaar ervaring en kunnen u persoonlijk adviseren over de beste oplossing voor uw spullen, of u nu op reis gaat of een tas zoekt voor naar uw werk. Uw wensen, smaak en uw doel zijn ons uitgangspunt. Het is onze taak om zo snel mogelijk te reageren op veranderingen in de markt. Daarom blijven wij innoveren, daarom wordt al ons personeel regelmatig getraind.