My Paper Bag

my-paper-bagDe roots van My Paper Bag liggen in Amsterdam, maar de oorsprong van de eerste tas in India. Een zwerver met een papieren tas was de inspiratiebron. Hij zat toevallig in dezelfde tram als ontwerper Ramón Middelkoop. Inmiddels is het oermodel van My Paper Bag een designklassieker en de basis onder een uitgebreide collectie.

My Paper Bag is een Fair Trade product. Het werd ontworpen als een eerlijk, puur product van duurzaam en ecologisch gelooid leer. Beter voor de wereld en beter voor de werkgelegenheid in een gebied waar dat niet vanzelfsprekend is.
Maar het elk model is ook doodgewoon een prachtige tas waarmee je gezien wilt worden. Van het oermodel werden er in de eerste 24 uur bijna 1.000 verkocht. Als je een beetje pech had, moest je 3 maanden wachten op ‘jouw’ My Paper Bag en niemand klaagde.

Inmiddels bestaat de collectie uit tientallen modellen. Het aanbod varieert van het oermodel tot handtassen, schoudertassen en zelfs luiertassen. Elk model heeft zijn eigen verhaal. Neem de My Black Bag Shopper: een prachtig Fair Trade kwaliteitsproduct waarmee meteen de bodem onder een lastig probleem is geslagen. Herken je het probleem dat alles wat je zoekt altijd op de bodem van je tas zwerft? Met de rits aan zijkant van de My Black Bag Shopper is dat geen enkel probleem meer.

Wat bleef ondanks alle innovatie en alle uitbreidingen van het assortiment is het uitgangspunt: My Paper Bags zijn fantastische Fair Trade tassen waarmee je goed doet én gezien wilt worden.