Mutsaers

Tassen met liefde. Als je een slogan voor dit familiebedrijf zou moeten iezen, dan zou dat het waarschijnlijk worden: tassen met liefde. Het slaat de spijker op zijn kop en is precies waar Mutsaers voor staat en wat de tassen van Mutsaers uitstralen.

Mutsaers Lederwaren is een familiebedrijf. Niet alleen het bedrijf gaat over van vader op kind, maar ook de ambachtelijke kennis, de liefde voor leer en de tientallen jaren ervaring in deze modieuze branche die leeft op de golven van trends. Inmiddels maakt de derde generatie deel uit van het bedrijf.

Mutsaers Lederwaren produceerde haar eerste tassen in de roerige beginjaren ’60. Inmiddels zijn we een halve eeuw verder. Mutsaers staat bekend als een van de meest eerlijke, ambachtelijke en op traditie gebasseerde makers én ontwerpers van luxe leren tassen.

Het assortiment kenmerkt zich door herkenbare, klassieke lijnen met moderne details die een voor iedereen begrijpelijke visuele brug slaan tussen ‘toen’ en ‘morgen’. Het oude ambacht zorgt bij Mutsaers voor tassen met gevoel voor wat er vandaag speelt. En omdat het gevoel voor traditie bij de makers en ontwerpers van Mutsaers diep in genen is verankerd, zijn het tassen die een levenlang actueel blijven.