GiGi Fratelli

Een stijlvolle ‘business babe’ met een bruinlinnen boodschappen tas. Of een studente met een streng ogende aktenkoffer. Het klópt gewoon niet. Een tas kan je ‘looks’ maken of breken.

Een stijlvolle tas van Gigi Fratelli kan precies dat ene accessoire zijn dat je boven de massa tilt. Het kan de tas zijn waarmee je opvalt in ‘the crowd’. De tas die je unieke persoonlijkheid onderstreept.

GiGi Fratelli tassen worden gemaakt van het zachtste, meest soepel leer dat de natuur te bieden heeft. Het wordt verwerkt in elegante ontwerpen waarbij allure en stijl de hofdrol spelen.

GiGi Fratelli іѕ trouwens een van oorsprong Nederlands bedrijf. De tassen en andere lederwaren vielen op door hun uitgespoken stijlvolle ontwerpen en als gevolg daarvan, vind je GiGi Fratelli producten niet alleen in (bijna) alle steden van Europa, maar ook op de ‘celebrity’ pagina’s van alle grote internationale fashion en people magazines.

Dat de tassen van GiGi Fratelli uitermate stijlvol zijn en klasse uitstralen, betekent niet dat er bij het ontwerpproces geen aandacht is voor nut en gebruiksgemak. Sterker nog, bijna elke tas van dit illustere merk bevat slimmigheidjes die de tasen nog aantrekkelijker maken.

Een tas van GiGi Fratelli is geen ‘trend’ of ‘modegril’. Juist door de bijna tijdloze allure gaan de tassen een levenlang mee. Dat geldt voor het ontwerp,, maar ook voor de gebruikte materialen en het vakmanschap waarmee de tassen worden gemaakt.