O My Bag 

O My Bag is een eco-friendly tassenmerk uit Amsterdam. De tassen en accessoires worden gemaakt van hoogwaardig leer zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.

bucket_bag_black_model_WEB5_edited.jpg

Markberg

Markberg staat voor eenvoud en Scandinavian design met oog voor details. Alle Markberg producten worden gemaakt van hoge kwaliteit, duurzaam leer. De items worden vaak gewassen en behandeld om het leer een zachte feeling te geven.

2markberg-social_Image_Vanya%20Crossbody
1_edited.jpg

Campomaggi

Het prachtige merk van Marco Campomaggi brengt ons sinds 1980 altijd iets nieuws. Alle tassen zijn kleine kunstwerken op zich waar het vakmanschap van af spat, over elk klein detail is nagedacht.

aunts.jpeg

Aunts & Uncles

Het merk Aunts & Uncles maakt sinds 2004 met veel plezier en passie tassen en accessoires voor mannen en vrouwen. De tassen worden op een milieuvriendelijke manier met de hand gemaakt.

Mutsaers

De familie Mutsaers maakt al drie generaties tassen van hoge kwaliteit Italiaans leer. In alle ontwerpen herkent u de klassieke dokterstas met beugelsluiting.

Een Mutsaers tas staat voor vakmanschap van Hollandse bodem.

CECO-Degrotetas--2.jpg

Leonhard Heyden

Leonhard Heyden is gevestigd in de Duitse stad Nürnberg en ze produceren tassen en accessoires sinds 1891. Duurzaamheid en het milieu zijn zeer belangrijk voor Leonhard Heyden. 

lh.jpg
the bridge.jpg

The Bridge

The Bridge staat voor traditie en moderniteit, nostalgie en joie de vivre, vintage en duurzaamheid. Het is de Toscaanse manier van leven, belichaamd in tassen en accessoires met een natuurlijke, tijdloze elegantie en gemaakt van volnerf, plantaardig gelooid Italiaans leer. 

August_31_2019_edited.jpg

Secrid

Het merk Secrid bestaat sinds 1997 en is opgericht door Nederlandse designers. De compacte kaarthouder heeft de wereld van portemonnees totaal veranderd. De kaarthouders worden in Nederland ontworpen én gemaakt.